Καλογερά Μαρία
Θέση: Διοικητικό Προσωπικό
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
    Πανεπιστήμιο Πατρών
    Ρίο 265 04
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

H κα Μαρία Καλογερά είναι υπεύθυνη οργάνωσης και διαχείρισης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης» από την ίδρυσή του. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο Διεθνές Μάνατζμεντ, την Επιχειρηματικότητα και τα Οικονομικά των Επιχειρήσεων. Κατά την τελευταία δεκαετία έχει πλούσια ακαδημαϊκή δραστηριότητα και συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα με σημαντικές διακρίσεις. Τα τελευταία 2 χρόνια, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα "Open Academic E-Textbooks" ως επιμελήτρια σε περισσότερα από 20 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά βιβλία που καλύπτουν ποικίλα θέματα όπως Τραπεζική Ανάλυση, Διοικητική Λογιστική, Οικονομικά των επιχειρήσεων, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Οικονομική της Ενέργειας, Ενωσιακό Δίκαιο, Μαθηματικά για Οικονομολόγους κλπ..

Τέλος, αξιοσημείωτη είναι και η 15ετής επαγγελματική της εμπειρία ως επικεφαλής σε μια επιτυχημένη συμβουλευτική εταιρεία με παροχή υπηρεσιών το mentoring στους τομείς της επιχειρηματικότητας από την έναρξη και το σχεδιασμό του εγχειρήματος μέχρι και τη λειτουργία της επιχείρησης (business plan, φορολογικό πλαίσιο, λογιστική παρακολούθηση, χρηματοδότηση, βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών).

Περισσότερα

qxif-map-marker-alt

Διεύθυνση

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα

qxio-android-phone-portrait

Επικοινωνία

+30-2610996272

qxif-envelope

Email

mscaccount@upatras.gr

  • qxio-social-facebook
  • qxif-linkedin-in