Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Θέση: Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών, Πιστοποιημένος από τον ACCA (IFRS Diploma) και το ΙΕΣΟΕΛ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών)
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
    Πανεπιστήμιο Πατρών
    26 500 Πάτρα
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 6974094742

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος είναι στέλεχος με περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, τα οποία περιλαμβάνουν τόσο οικογενειακές όσο και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Έχει απασχοληθεί σε θέσεις Εξωτερικού Ελεγκτή, Προϊσταμένου Λογιστηρίου, Financial Controller και Οικονομικού Διευθυντή. Σήμερα κατέχει τη Θέση του Οικονομικού Διευθυντή στον όμιλο των εταιρειών Μπακαλάρος, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει εκπαιδευτικό προσωπικό στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Πατρών.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο του Lancaster και είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το ACCA (IFRS Diploma) και το ΙΕΣΟΕΛ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών).

qxif-map-marker-alt

Διεύθυνση

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα

qxio-android-phone-portrait

Επικοινωνία

+30-2610996272

qxif-envelope

Email

mscaccount@upatras.gr

  • qxio-social-facebook
  • qxif-linkedin-in