Ημερίδες

Μεγάλη επιτυχία στην ημερίδα με τίτλο Λογιστικός-Φορολογικός Έλεγχος και Εταιρική Διαχείριση του Μεταπτυχιακού Λογιστικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του ΠΜΣ Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοικησης με θέμα "Λογιστικός - Φορολογικός έλεγχος και εταιρική διαχείριση". Την ημερίδα χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας κ. Παππάς Γεώργιος. Στην ημερίδα συζητήθηκαν θέματα εσωτερικού & εξωτερικού ελέγχου των επιχειρήσεων από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς: Μενεξιάδης Μάριος, Δ/ντης Εσωτερικού ελέγχου ομίλου Aegean, Ζέρβας Αριστείδης, Οικονομικός Δ/ντης ομίλου Kleeman, Θεοδώρου Ειρηναίος,Πρόεδρος ΔΣ της FK Consulting Services, Σκιαδόπουλος Ιωάννης, Εταίρος της KSI Greece, Παπαζησίμου Λούκας, Φορολογικός Ελεγκτής της ΑΑΔΕ.

Μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων παρακολούθησαν την ημερίδα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Η ημερίδα έρχεται να επισφραγίσει την επίμονη προσπάθεια του ΠΜΣ Λογιστικής να διασυνδέει τους υποψηφίους της με έμπειρα στελέχη από την αγορά εργασίας και τους δημόσιους φορείς.

Τον συντονισμό της Ημερίδας τον είχε αναλάβει ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμηματος Διοικησης Επιχειρησεων Αγγελόπουλος Ελευθέριος.

qxif-map-marker-alt

Διεύθυνση

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα

qxio-android-phone-portrait

Επικοινωνία

+30-2610996272

qxif-envelope

Email

mscaccount@upatras.gr

  • qxio-social-facebook
  • qxif-linkedin-in