Ημερίδες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΜΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Εικόνα11512

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες τάσεις στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική»

ΠΜΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Πάτρα, 9 Δεκεμβρίου 2023 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης, έχοντας ως θέμα "Σύγχρονες Τάσεις στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική". Στην ημερίδα πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη της αγοράς και τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι ομιλίες που παρουσιάστηκαν αφορούσαν τις θεματικές ενότητες των Treasury & Global Markets Products, της Διοικητικής Λογιστικής και της Εξαγοράς Εταιρειών. Σημαντικές συμμετοχές και παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Κωφίδη Δημήτρη, Head of Global Markets στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, τον κ. Ζέρβα Αριστείδη, Chief M&A και Investment Officer στην Kleemann, και τον κ. Σγαρδέλη Παναγιώτη, Ιδρυτή & CEO της Analog Group & Αντιπρόεδρο της Versace Hellas.

Μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων παρακολούθησε την ημερίδα, τόσο από κοντά όσο και διαδικτυακά, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον και τη σημασία που αποδίδεται σε αυτού του είδους τις συναντήσεις.

Ο καθηγητής κ. Γεωργόπουλος Αντώνιος, διδάσκων του ΠΜΣ και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, τόνισε: "Σήμερα, ο ρόλος του Λογιστή είναι πολύ πιο σύνθετος σε σχέση με το παρελθόν, καθώς καλείται να εφαρμόσει τις νέες τάσεις της λογιστικής. Εδώ βρίσκεται και η καινοτομία του μεταπτυχιακού μας προγράμματος, διότι συνδέει δημιουργικά τις βασικές αρχές της λογιστικής με το μάνατζμεντ, την ελεγκτική, τη λήψη αποφάσεων και την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Με αυτή την ημερίδα, επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε την πεμπτουσία του μεταπτυχιακού προγράμματος, που αποτελεί τη διασύνδεση του ακαδημαϊκού κόσμου με τον επιχειρηματικό."

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ. Αγγελόπουλος Ελευθέριος, ανέλαβε τον συντονισμό της Ημερίδας, ενισχύοντας έτσι το επιστημονικό και οργανωτικό της επίπεδο.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της ημερίδας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το ΠΜΣ Λογιστικής στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης, ενισχύοντας τη δέσμευσή του για τη σύνδεση των υποψηφίων με τους επαγγελματίες της αγοράς και τους δημόσιους φορείς.

imerida
Εικόνα 1. Η εκπαιδευτική ομάδα του ΠΜΣ με τους ομιλητές της ημερίδας (από αριστερά προς τα δεξιά): κος Κωφίδης Δ., κος Σγαρδέλης Π., κα Παράσχη Ε., κος Ζέρβας Α., κος Γεωργόπουλος Α., κος Αγγελόπουλος Ε., κος Σωτηρόπουλος Γ., κος Κατσαρός Δ., κος Τσαγκανός Α.
imerida
Εικόνα 2 Στιγμιότυπο από τις εργασίες της ημερίδας
imerida
Εικόνα 3 Μεγάλη η συμμετοχή κατά τη διάρκεια της δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθησης
qxif-map-marker-alt

Διεύθυνση

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα

qxio-android-phone-portrait

Επικοινωνία

+30-2610996272

qxif-envelope

Email

mscaccount@upatras.gr

  • qxio-social-facebook
  • qxif-linkedin-in